Πρόσκληση FAROS

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΗΜΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΛΟΑΤΚΙ+ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ»

Η Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας σας προσκαλεί στη δεύτερη διήμερη συμμετοχική εκδήλωση «ΛΟΑΤΚΙ+ ταυτότητες, Δημόσιοι Φορείς και Υπηρεσίες», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 και την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, 11:00 – 13:00.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η συζήτηση των εμπειριών, των ανησυχιών και των απόψεων των συμμετεχόντων σχετικά με την πρόσβαση των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων στις δημόσιες υπηρεσίες και τις υπηρεσίες υγείας, ο εντοπισμός των αναγκών και ευκαιριών αλλαγής και βελτίωσης, και η σταδιακή δημιουργία ενός υποστηρικτικού δικτύου.

Στη δεύτερη εκδήλωση, συμπεριλαμβάνουμε ΛΟΑΤΚΙ+ ταυτότητες που συχνά παραλείπονται στη συζήτηση για την πρόσβαση. Επιπλέον, θα καταγραφούν προτάσεις για την αλλαγή του ισχύοντος πλαισίου πρόσβασης, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσουμε την πρόοδο του Μνημονίου Κατανόησης και της Πλατφόρμας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAtdu2srDorGdI9l4m-sqhxMp-a1PlRiGZW

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου FAROS “Feature a protective environment for LGBTI+ people”, που επιδιώκει να συμβάλει στην ενίσχυση των μηχανισμών πρόληψης, προστασίας και παρακολούθησης, μέσα από την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ατόμων που εργάζονται στον δημόσιο τομέα και την ανάπτυξη ενός δικτύου ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του FAROS, μπορείτε να επικοινωνήσετε με εμάς με email στο info@colouryouth.gr ή στο email του έργου faros@kmop.eu.

Πρόσκληση FAROS